ISBN: 978-87-7158-683-1

NYT SAMMEN BEDRE

En håndbog om innovative samarbejder i den offentlige sektor.

NYT SAMMEN BEDRE er Center for Offentlig Innovations håndbog om innovative samarbejder i den offentlige sektor. Bogen er en håndbog til dig, der gerne vil skabe nye resultater i den offentlige sektor gennem samarbejde. Og som vil se nye tal på, hvor mange offentlige arbejdspladser der indfører nye produkter, serviceydelser, organisationsformer og måder at kommunikere på – og på den værdi, som skabes i form af højere kvalitet, øget effektivitet, bedre borgerinddragelse eller større medarbejdertilfredshed.

Undervejs vil du blive præsenteret for væsentlige indsigter fra nøglespillere i innovative samarbejder. Du vil få konkrete værktøjer, som du kan føje til din egen værktøjskasse, og du vil møde praktikere, ledere og forskere fra hele landet, som øser ud af deres viden om samarbejde om offentlig innovation.

Mød bl.a. tandlægen fra Ishøj, der har knækket kurven for udeblivelser, de frivillige borgere, der har hjulpet med at omdanne og skabe liv på et tidligere militært øvelsesterræn i Randers, og skolen og virksomheden, der i fællesskab har udviklet fremtidens skoletoilet. Tæt ved 100 praktikere og eksperter har bidraget til bogen.

Innovationsbarometeret er udviklet i samarbejde mellem Center for Offentlig Innovation og Danmarks Statistik.