Kort over innovationsenheder

Få et overblik over, hvem der også arbejder med offentlig innovation.

Klik rundt på kortet herover og find innovationsenhederne.

Vi ved, at innovation for alvor blomstrer, når vi arbejder sammen og lærer af hinanden – ifølge Innovationsbarometeret sker 79 procent af de offentlige innovationer i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere, og 3 ud af 4 innovationer er helt eller delvist genbrugt.

Vi har derfor samlet enheder, labs og centre, der arbejder med innovation i den offentlige sektor, på dette kort for at gøre det nemt for jer, der arbejder med offentlig innovation at finde frem til hinanden og skabe et overblik over innovationslandskabet i Danmark.

Fælles for enhederne er, at de arbejder med at udvikle og innovere den offentlige sektor – enten som en intern enhed i fx kommunen eller på tværs af den offentlige sektor og i samarbejde med private aktører. 

Sådan bruger du kortet 

Innovationsenhederne er kategoriseret efter ejerskab, herunder statsligt, kommunalt eller regionalt ejerskab. Kategorien 'Hybrid' betyder, at der er er flere ejere. 

Leder du efter noget specifikt som fx sundhedsinnovation, kan du søge i feltet i højre hjørne. 

Hvem kan komme på kortet?

En innovationsenhed, der er en organisatorisk enhed, hvis primære opgave er at løse innovationsopgaver, enten alene eller i samarbejde med andre.

Vi ved, at innovation også skabes og trives uden for egentlige innovationsenheder. Kortet viser kun organisatoriske enheder på fysiske steder, ikke midlertidige projekter, initiativer eller netværk.

Mangler vi at sætte jeres innovationsenhed på?

Kortet bliver opdateret i takt med, at vi finder flere enheder. Send os derfor gerne en mail, hvis I mangler på kortet – eller hvis I har kendskab til andre enheder. 

Se kortet over offentlige innovationsenheder i fuld skærm ❯