Kort over innovationsenheder

Find enheder, centre eller labs, der også arbejder med offentlig innovation og lær af andres erfaringer.

Vi ved, at innovation for alvor blomstrer, når vi arbejder sammen og lærer af hinanden. COI har derfor samlet enheder, labs og centre, der arbejder med innovation i den offentlige sektor, på dette kort.

Find nye sparringspartnere

Kortet skal gøre det nemt for jer, der arbejder med offentlig innovation at finde frem til hinanden og skabe et overblik over innovationslandskabet i Danmark.

Klik rundt på kortet herunder og find nye sparringspartnere. Under hver 'pin' finder du information og link til enhedens hjemmeside:

Sådan bruger du kortet 

  • Vælg kategori alt efter, hvad du søger. Kommune, region, stat eller hybrid. Kategorien 'Hybrid' betyder, at der er er flere ejere. 
  • Søg efter noget specifikt som fx sundhedsinnovation i feltet i højre hjørne.
  • Se listevisning over enhederne ved at åbne fuldskærmsvisningen og ’scrolle’ ned i bunden.  

Se kortet i fuld skærm

Hvem kan komme på kortet?

Fælles for de udvalgte innovationsenheder er, at de arbejder med at udvikle og innovere den offentlige sektor – enten som en intern enhed i fx kommunen eller på tværs af den offentlige sektor og i samarbejde med private aktører. 

Vi ved, at innovation også skabes og trives uden for egentlige innovationsenheder. Kortet viser kun organisatoriske enheder på fysiske steder, ikke midlertidige projekter, initiativer eller netværk.

Mangler vi at sætte jeres innovationsenhed på?

Send os derfor gerne en mail, hvis I mangler på kortet – eller hvis I har kendskab til andre enheder. Kortet bliver opdateret i takt med, at vi finder flere enheder.