Pia Gjellerup Pia Gjellerup

Pia Gjellerup

Centerleder

pgj@coi.dk

61813101

Pia har som kommunalpolitiker, medlem af Folketinget og minister, og som politisk chef i DJØF arbejdet med udvikling af den offentlige sektor fra mange vinkler. Elsker at dele viden om og engagere andre i at udvikle det offentlige, så medarbejderne kan yde det bedste og borgerne få det vigtigste. Har svært ved at stå op om morgenen, at gå i seng om aftenen og at tie i mellemtiden. Pia er opvokset i København. Cand. jur. fra KU 1985, advokat 1990.

Majken Præstbro Majken Præstbro

Majken Præstbro

Relationschef

mmp@coi.dk

61813104

Majken har arbejdet med innovation, videndeling, sociale medier og digitalisering gennem flere år i SKAT, MindLab, en række fællesoffentlige projekter, ngo'er og den private sektor. Brænder for at udvikle den offentlige sektor indefra. Majken kan spille blokfløjte med næsen, men ellers bruger hun det meste af sin tid på at samle voksenpoint. Majken er opvokset i Vejle. Cand.comm. fra RUC 2002. MA i innovationsledelse fra DPU/CBS 2012. Majken er ansvarlig for arbejdet med spredning af offentlig innovation, herunder Spredningsguiden og de to netværk .

Ole Bech Lykkebo Ole Bech Lykkebo

Ole Bech Lykkebo

Analysechef

obl@coi.dk

61813102

Ole har arbejdet med innovation, analyser, projektledelse og kommunikation i kommuner, interesseorganisationer og i den private sektor. Er entusiastisk tilhænger af at sammensætte forskellige erfarings-baggrunde og fagligheder for at udvikle nye løsninger til gavn for borgere og virksomheder. Ole har svært ved at gå forbi store kager og gamle biler. Ole er opvokset i Aalborg. Cand.scient.pol. fra AU 2000, diplomuddannelse i journalistik 2009. Ole er ansvarlig for Innovationsbarometeret og Innovationstesten.dk . Arbejder desuden med Innovationspraktikken .

Lene Krogh Jeppesen Lene Krogh Jeppesen

Lene Krogh Jeppesen

Chefkonsulent

lkj@coi.dk

61813105

Lene er uddannet sociolog og har en systemisk og narrativ konsulentuddannelse. Hun har tidligere blandt andet arbejdet med innovation, videndeling og sociale medier i SKAT og Københavns Kommunes socialforvaltning. Lene tror på, at en nysgerrighed overfor og inddragelse af andres perspektiver skaber en bedre offentlig sektor. Lene er en stor yoga-entusiast, hvilket dog holdes i skak af en forkærlighed for høje hæle og rødvin. Lene er opvokset på Als. Cand.scient.soc. (sociolog) fra KU 2004. Lene er ansvarlig for arbejdet med evaluering af innovative tiltag . Hun arbejder desuden med netværk og spredning .

Paul Sauer Paul Sauer

Paul Sauer

Journalist

ps@coi.dk

61813103

Paul har en baggrund som freelancejournalist og har bl.a. skrevet for Jyllands-Posten, Kristeligt Dagblad og Fagbladet 3F. Er vild med at finde gode historier om innovation i det offentlige og dele dem med andre. Opvokset i Sønderjylland og uddannet journalist fra Syddansk Universitet. Brænder for formidling, fodbold og dårlige vittigheder. Paul er skrivende kraft på COI’s udgivelser samt redaktør af nyhedsbrevet. Medvirker også til den konkrete udvikling af hjemmeside, nyhedsbrev og øvrige udadvendte profiler.

Lotte Rømer Grove Lotte Rømer Grove

Lotte Rømer Grove

Innovationskonsulent

lrg@coi.dk

61813108

Lotte har arbejdet med netværk, involvering og videndeling med afsæt i Socialministeriet, et privat konsulenthus, som iværksætter og senest i Holbæk Kommune. Her har Lotte bl.a. arbejdet med at styrke vilkårene for offentlig innovation og samskabelse. Lotte har stor fornøjelse ved at spille andre fri. Det er muligvis en sportsskade fra mange år som volleyball-hæver. Lotte er vokset op på den jyske hede. Cand.scient.adm fra RUC i 2003. Lotte arbejder med evaluering, kvalificering og spredning af offentlig innovation.

Niels Jakobsen Niels Jakobsen

Niels Jakobsen

Innovationskonsulent

nja@coi.dk

61813107

Niels har gennem flere år arbejdet med tværsektoriel innovation i Københavns Kommune med konkrete samarbejder på tværs af to forvaltninger. Han er cand. mag i samfundsfag og kunsthistorie fra Aarhus Universitet. Opvokset på Als, men Københavner siden årtusindskiftet med skiftende held. Niels har det med at søge fast grund i dybet uden at kunne svømme og har med årene mistet evnen til at tænke uden at tegne samtidig. Hos COI er Niels involveret i spredningsaktiviteter og kapacitetsopbygning via samarbejdsprojekter med centerets partnere.

Ditte Thøgersen Ditte Thøgersen

Ditte Thøgersen

Ph.d.-stipendiat

dth@coi.dk

61813106

Ditte begyndte sit ph.d.-projekt på COI den 1. august 2018 under overskriften Offentlig Innovation og Værdiskabelse. Projektet udarbejdes i samarbejde med Institut for Organisation på CBS. Målet med projektet er at iagttage offentligt ansattes kunstgreb når de deler, kopierer og implementerer innovationer gennem observationsstudier og interviews. Kommer fra en stilling som specialkonsulent i Forskning og Innovation på Københavns Universitet. Ditte voksede op i et bofællesskab i Rold Skov men mistede sit hjerte til storbyen.

Didde Jensen Didde Jensen

Didde Jensen

Studentermedhjælper

dje@coi.dk

61813110

Didde er i gang med en bachelor i Interkulturel Markedskommunikation på CBS. Hun har tidligere været med til at dele de gode historier om danske cykelløsninger hos Cyklistforbundet og Den Danske Cykelambassade. Didde er opvokset i det midtjyske og har grundet mange aftener på Crazy Daisy svært ved at høre musik uden at danse. Hos COI assisterer hun med research- og kommunikationsopgaver og griber, hvad der ellers bliver kastet i luften.

Tilmeld nyhedsbrev
Få nyheder om COI og offentlig innovation direkte i din indbakke.