Medarbejdere

Klik på billederne for at lære COI's medarbejdere bedre at kende.

Pia Gjellerup

Pia Gjellerup
Centerleder
61813101 Pia Gjellerup

Pia arbejder blandt andet med: Strategisk arbejde med innovation, ledelse, offentligt-privat samarbejde, nye teknologiske løsninger.

Pia har som leder af COI det overordnede ansvar for alle centerets aktiviteter og deltager i høj grad i den udadvendte virksomhed. Hun har arbejdet med udvikling af vores offentlige sektor fra mange vinkler – politisk, administrativt, fagligt. Pia elsker at dele viden om og engagere andre i at udvikle det offentlige, så medarbejderne kan yde det bedste og borgerne få det vigtigste. Hun har svært ved at stå op om morgenen, at gå i seng om aftenen og at tie i mellemtiden. Er opvokset i København. Cand. jur. fra KU 1985, advokat 1990.

Majken Præstbro

Majken Præstbro
Relationschef
61813104 Majken Præstbro

Majken arbejder blandt andet med: Spredning af offentlig innovation, innovationsledelse, digitalisering, brugerundersøgelser.

Majken er ansvarlig for arbejdet med spredning af innovation og innovationsledelse, herunder ledelse af digital innovation. Hun arbejder også med implementering af teknologi og er praksisvejleder for Ditte Thøgersens ph.d.-projekt. Majken har arbejdet med innovation, videndeling og digitalisering siden 2002 i en privat virksomhed, ngo'er, SKAT, MindLab og fællesoffentligt. Majken er opvokset i Vejle. Cand.comm. fra RUC 2002, MA i innovationsledelse fra AU/CBS 2012. Majken brænder for at udvikle den offentlige sektor indefra, og så kan hun spille blokfløjte med næsen.

Ole Bech Lykkebo

Ole Bech Lykkebo
Analysechef
61813102 Ole Bech Lykkebo

Ole arbejder blandt andet med: Innovationsbarometeret, offentlig-privat innovationssamarbejde, innovative indkøb, Copenhagen Manual.

Ole er ansvarlig for COI's arbejde med at fremme innovative indkøb, for Innovationsbarometeret og for Copenhagen Manual, hvor aktører fra 20 lande udvikler en ny international standard for innovationsstatistik. Han har arbejdet med innovation, analyser, samarbejdsdrevne projekter og kommunikation i kommuner, interesseorganisationer og i den private sektor. Er entusiastisk tilhænger af at bringe forskellige erfaringsbaggrunde, fagligheder og organisationer sammen for at udvikle nye løsninger. Ole har svært ved at gå forbi store kager og gamle biler. Han er opvokset i Aalborg. Cand.scient.pol. fra AU 2000.

Lene Krogh Jeppesen

Lene Krogh Jeppesen
Chefkonsulent
61813105 Lene Krogh Jeppesen

Lene arbejder blandt andet med:Evaluering af offentlig innovation, politikernes rolle i offentlig innovation, innovationspriserne, ’offentlig innovation bredt’.

Lene er ansvarlig for arbejdet med evaluering af innovation og COI's innovationspriser, og hun vedligeholder samarbejde med nationale nordiske aktører om offentlig innovation. Hun har tidligere arbejdet med innovation, videndeling og sociale medier i SKAT og Københavns Kommunes Socialforvaltning. Lene tror på, at en nysgerrighed overfor og inddragelse af andres perspektiver skaber en bedre offentlig sektor. Hun er opvokset på Als, er en stor yoga-entusiast, hvilket dog holdes i skak af en forkærlighed for høje hæle og rødvin. Lene er uddannet cand.scient.soc. (sociolog) fra KU 2004 og har en systemisk og narrativ konsulentuddannelse. Lene er ansvarlig for arbejdet med evaluering af innovative tiltag og er involveret i mange af COI's andre indsatser.

Rikke Thorlund Haahr

Rikke Thorlund Haahr
Chefkonsulent
20517343 Rikke Thorlund Haahr

Lotte Rømer Grove

Innovationskonsulent 61813108
Lotte Rømer Grove
Innovationskonsulent
61813108 Lotte Rømer Grove

Lotte arbejder blandt andet med: Politikernes rolle i offentlig innovation, spredning af offentlig innovation, 'offentlig innovation bredt'.

Lotte arbejder med de folkevalgtes rolle i offentlig innovation og med partnerskaber i offentlig innovation. Hun er ofte involveret i COI's videndelingsarrangementer og indsatser for styrket evaluering og spredning. Lotte har tidligere arbejdet med netværk, politikudvikling og borgerinvolvering i Socialministeriet, et privat konsulenthus og som selvstændig iværksætter. Seneste arbejdsplads var Holbæk Kommune, hvor Lotte bl.a. arbejdede med at styrke vilkårene for offentlig innovation og samskabelse. Lotte har stor fornøjelse ved at spille andre fri. Det er muligvis en sportsskade fra mange år som volleyball-hæver. Hun er vokset op på den jyske hede og er cand.scient.adm fra RUC i 2003.

Julie Munk

Innovationskonsulent 61813109
Julie Munk
Innovationskonsulent
61813109 Julie Munk

Julie arbejder blandt andet med: Spredning af offentlig innovation, offentligt-privat samarbejde, teknologi, sociale investeringer.

Julie arbejder med partner- og samskabelse i løsningen af velfærdsudfordringer, med politikernes rolle og med arbejdende læringsfællesskaber. Hun har innovationserfaring fra det offentlige (fx MindLab), private (fx CPH FinTech), forskning (fx Public-Private Platform) 3. sektor (fx Social Innovation Exchange). De seneste år har Julie arbejdet med social innovation internationalt fra London og er derfor garant for en del 'Danglish' på kontoret. Hun brænder for at udvikle den offentlige sektor ved at fremme positive effekter af tværfagligt samarbejde gennem afprøvning af nye ideer og metoder.

Niels Jakobsen

Innovationskonsulent 61813107
Niels Jakobsen
Innovationskonsulent
61813107 Niels Jakobsen

Niels arbejder blandt andet med: Innovationspraktikken, nye teknologiske løsninger, politikernes rolle i offentlig innovation, sociale investeringer, Copenhagen Manual.

Niels er involveret i aktiviteter omkring politikernes rolle i offentlig innovation, brænder for at lære mere om sociale investeringer som en vej frem, håndterer ønsker om praktik fra medarbejdere i den offentlige sektor og har et godt øje til teknologiske landvindinger. Han har gennem mange år arbejdet med tværsektoriel innovation i Københavns Kommune med konkrete samarbejder på tværs af to forvaltninger. Niels er cand. mag i samfundsfag og kunsthistorie fra Aarhus Universitet. Opvokset på Als, men Københavner siden årtusindskiftet og har med årene mistet evnen til at tænke uden at tegne samtidig.

Charlotte Niss

Innovationskonsulent 61813106
Charlotte Niss
Innovationskonsulent
61813106 Charlotte Niss

Charlotte arbejder blandt andet med: Afprøvning, implementering og udbredelse af teknologiske løsninger.

Charlotte har især fokus på bedre afprøvning, implementering og udbredelse af teknologiske løsninger. Hun har arbejdet med offentlig innovation og velfærdsteknologi gennem flere år. Først som intern konsulent i Odense Kommune og derefter på tværs af landets kommuner som servicedesigner i et privat konsulentfirma. Charlotte elsker at sætte sine designmetoder i spil på nye måde sammen med medarbejdere, ledere og andre aktører i håbet om at skabe en endnu bedre offentlig sektor. Hun er uddannet industriel designer fra Aalborg Universitet og har et særligt blik for visuel formidling. Selvom Charlotte er rodfæstet i Hvidovre, har hun fødderne solidt plantet i den nordjyske muld, hvor hun er opvokset.

Marie Munch-Andersen

Marie Munch-Andersen
Analytiker
20527606 Marie Munch-Andersen

Marie arbejder blandt andet med: Innovationsbarometeret, analyse, nye teknologiske løsninger, Copenhagen Manual.

Marie arbejder med Innovationsbarometeret, analyse og evaluering. Hun har arbejdet med analyse, udvikling og evaluering i Københavns Kommune og i Esbjerg Kommune. Elsker at nørde statistik og er allergisk over for dårlige spørgeskemaer (det er en arbejdsskade). Opvokset nord for København. Marie bager store kager, når hun kan finde en undskyldning for det, og har set Formel 1, siden dengang Ferrari stadig vandt mesterskaber. Cand.scient.soc fra KU i 2016.

Didde Jensen

Kommunikationskonsulent 61813110
Didde Jensen
Kommunikationskonsulent
61813110 Didde Jensen

Didde arbejder blandt andet med: Kommunikation, web, innovationspriserne.

Didde har en kandidat i erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation på CBS. Hun har tidligere været med til at dele de gode historier om danske cykelløsninger hos Cyklistforbundet og Den Danske Cykelambassade. Didde er opvokset i det midtjyske og har grundet mange aftener på Crazy Daisy svært ved at høre musik uden at danse. Hos COI assisterer hun med research- og kommunikationsopgaver og griber, hvad der ellers bliver kastet i luften.

Ditte Thøgersen

Ditte Thøgersen
Ph.d.-stipendiat
40499045 Ditte Thøgersen

Ditte arbejder blandt andet med: Ph.d.-projekt om offentlig innovation.

COI finansierer sammen med Institut for Organisation på CBS et treårigt forskningsprojekt, der undersøger hvordan offentlig innovation bliver til værdiskabelse helt ude i frontlinjen af den offentlige sektor. Ditte laver feltarbejde i dagtilbud og er optaget af hvordan nye ideer rejser mellem organisationer og mennesker og bliver meningsskabende i praksis. Projektet løber indtil 1. august 2021.

Paul Sauer

Kommunikationsansvarlig 61813103
Paul Sauer
Kommunikationsansvarlig
61813103 Paul Sauer

Paul arbejder blandt andet med: Kommunikation, presse, web, sociale medier.

Paul er kommunikations- og presseansvarlig, skrivende kraft på COI's udgivelser samt redaktør af nyhedsbrevet. Han medvirker også til den konkrete udvikling af hjemmeside, nyhedsbrev og øvrige udadvendte profiler, herunder COI's indsats på sociale medier. Paul er uddannet journalist fra Syddansk Universitet og har en baggrund som freelancejournalist, hvor han bl.a. har skrevet for Jyllands-Posten, Kristeligt Dagblad og Fagbladet 3F. Han er vild med at finde gode historier om innovation i det offentlige og dele dem med andre. Opvokset i Sønderjylland og brænder for formidling, fodbold og dårlige vittigheder.

Jan Aagaard

Freelancejournalist 60155806
Jan Aagaard
Freelancejournalist
60155806 Jan Aagaard