Medarbejdere

Pia Gjellerup Pia Gjellerup

Pia Gjellerup

Pia Gjellerup
Centerleder
pgj@coi.dk 61813101 Pia Gjellerup

Pia har som kommunalpolitiker, medlem af Folketinget og minister, og som politisk chef i DJØF arbejdet med udvikling af den offentlige sektor fra mange vinkler. Elsker at dele viden om og engagere andre i at udvikle det offentlige, så medarbejderne kan yde det bedste og borgerne få det vigtigste. Har svært ved at stå op om morgenen, at gå i seng om aftenen og at tie i mellemtiden. Pia er opvokset i København. Cand. jur. fra KU 1985, advokat 1990.

Majken Præstbro Majken Præstbro

Majken Præstbro

Majken Præstbro
Relationschef
mmp@coi.dk 61813104 Majken Præstbro

Majken har arbejdet med innovation, videndeling og digitalisering gennem flere år i SKAT, MindLab, fællesoffentlige projekter, ngo'er og i den private sektor. Majken er opvokset i Vejle. Cand.comm. fra RUC 2002, MA i innovationsledelse fra DPU/CBS 2012. Majken er ansvarlig for arbejdet med spredning af offentlig innovation, innovationsledelse, herunder ledelse af digital innovation i hverdagen, og er praksisvejleder for Dittes ph.d.-arbejde. Majken brænder for at udvikle den offentlige sektor indefra, og så kan hun spille blokfløjte med næsen.

Ole Bech Lykkebo Ole Bech Lykkebo

Ole Bech Lykkebo

Ole Bech Lykkebo
Analysechef
obl@coi.dk 61813102 Ole Bech Lykkebo

Ole har arbejdet med innovation, analyser, projektledelse og kommunikation i kommuner, interesseorganisationer og i den private sektor. Er entusiastisk tilhænger af at sammensætte forskellige erfarings-baggrunde og fagligheder for at udvikle nye løsninger til gavn for borgere og virksomheder. Ole har svært ved at gå forbi store kager og gamle biler. Ole er opvokset i Aalborg. Cand.scient.pol. fra AU 2000, diplomuddannelse i journalistik 2009. Ole er ansvarlig for Innovationsbarometeret og Innovationstesten.dk . Arbejder desuden med Innovationspraktikken .

Lene Krogh Jeppesen Lene Krogh Jeppesen

Lene Krogh Jeppesen

Lene Krogh Jeppesen
Chefkonsulent
lkj@coi.dk 61813105 Lene Krogh Jeppesen

Lene har tidligere arbejdet med innovation, videndeling og sociale medier i SKAT og Københavns Kommunes Socialforvaltning. Hun tror på, at en nysgerrighed overfor og inddragelse af andres perspektiver skaber en bedre offentlig sektor. Lene er opvokset på Als, er en stor yoga-entusiast, hvilket dog holdes i skak af en forkærlighed for høje hæle og rødvin. Lene er uddannet cand.scient.soc. (sociolog) fra KU 2004 og har en systemisk og narrativ konsulentuddannelse. Lene er ansvarlig for arbejdet med evaluering af innovative tiltag og er involveret i mange af COI's andre indsatser.

Lotte Rømer Grove Lotte Rømer Grove

Lotte Rømer Grove

Innovationskonsulent lrg@coi.dk 61813108
Lotte Rømer Grove
Innovationskonsulent
lrg@coi.dk 61813108 Lotte Rømer Grove

Lotte har arbejdet med netværk, involvering og videndeling med afsæt i Socialministeriet, et privat konsulenthus, som iværksætter og senest i Holbæk Kommune. Her har Lotte bl.a. arbejdet med at styrke vilkårene for offentlig innovation og samskabelse. Lotte har stor fornøjelse ved at spille andre fri. Det er muligvis en sportsskade fra mange år som volleyball-hæver. Lotte er vokset op på den jyske hede. Cand.scient.adm fra RUC i 2003. Lotte arbejder med evaluering, kvalificering og spredning af offentlig innovation.

Niels Jakobsen Niels Jakobsen

Niels Jakobsen

Innovationskonsulent nja@coi.dk 61813107
Niels Jakobsen
Innovationskonsulent
nja@coi.dk 61813107 Niels Jakobsen

Niels har gennem flere år arbejdet med tværsektoriel innovation i Københavns Kommune med konkrete samarbejder på tværs af to forvaltninger. Han er cand. mag i samfundsfag og kunsthistorie fra Aarhus Universitet. Opvokset på Als, men Københavner siden årtusindskiftet med skiftende held. Niels har det med at søge fast grund i dybet uden at kunne svømme og har med årene mistet evnen til at tænke uden at tegne samtidig. Hos COI er Niels involveret i spredningsaktiviteter og kapacitetsopbygning via samarbejdsprojekter med centerets partnere.

Julie Munk Julie Munk

Julie Munk

Innovationskonsulent jmu@coi.dk 61813109
Julie Munk
Innovationskonsulent
jmu@coi.dk 61813109 Julie Munk

Julie brænder for at udvikle den offentlige sektor ved at fremme positive effekter af tværfagligt samarbejde gennem afprøvning af nye ideer og metoder. Hun har innovationserfaring fra det offentlige (fx MindLab), private (fx CPH FinTech), forskning (fx Public-Private Platform) 3. sektor (fx Social Innovation Exchange). I COI arbejder Julie med partner- og samskabelse i løsningen af velfærdsudfordringer, med politikernes rolle og med arbejdende læringsfællesskaber. De seneste år har Julie arbejdet med social innovation internationalt fra London og er derfor garant for en del “Danglish” på kontoret.

Charlotte Niss Charlotte Niss

Charlotte Niss

Innovationskonsulent cni@coi.dk 61813106
Charlotte Niss
Innovationskonsulent
cni@coi.dk 61813106 Charlotte Niss

Charlotte har arbejdet med offentlig innovation og velfærdsteknologi gennem flere år. Først som intern konsulent i Odense Kommune og derefter på tværs af landets kommuner som servicedesigner i et privat konsulentfirma. Charlotte elsker at sætte sine designmetoder i spil på nye måde sammen med medarbejdere, ledere og andre aktører i håbet om at skabe en endnu bedre offentlig sektor. Hos COI har hun har især fokus på bedre afprøvning, implementering og udbredelse af teknologiske løsninger. Charlotte er uddannet industriel designer fra Aalborg Universitet og har et særligt blik for visuel formidling. Selvom Charlotte er rodfæstet i Hvidovre, har hun fødderne solidt plantet i den nordjyske muld, hvor hun er opvokset.

Paul Sauer Paul Sauer

Paul Sauer

Kommunikationsansvarlig ps@coi.dk 61813103
Paul Sauer
Kommunikationsansvarlig
ps@coi.dk 61813103 Paul Sauer

Paul er uddannet journalist fra Syddansk Universitet og har en baggrund som freelancejournalist, hvor han bl.a. har skrevet for Jyllands-Posten, Kristeligt Dagblad og Fagbladet 3F. Han er vild med at finde gode historier om innovation i det offentlige og dele dem med andre. Opvokset i Sønderjylland og brænder for formidling, fodbold og dårlige vittigheder. Paul er kommunikations- og presseansvarlig, skrivende kraft på COI’s udgivelser samt redaktør af nyhedsbrevet. Medvirker også til den konkrete udvikling af hjemmeside, nyhedsbrev og øvrige udadvendte profiler.

Marie Munch-Andersen Marie Munch-Andersen

Marie Munch-Andersen

Marie Munch-Andersen
Analytiker
mih@coi.dk 20527606 Marie Munch-Andersen

Marie har arbejdet med analyse, udvikling og evaluering i Københavns Kommune og i Esbjerg Kommune. Elsker at nørde statistik og er allergisk over for dårlige spørgeskemaer (det er en arbejdsskade). Opvokset nord for København. Marie bager store kager, når hun kan finde en undskyldning for det, og har set Formel 1, siden dengang Ferrari stadig vandt mesterskaber. Cand.scient.soc fra KU i 2016. Hos COI arbejder Marie med Innovationsbarometeret, analyse og evaluering.

Ditte Thøgersen Ditte Thøgersen

Ditte Thøgersen

Ph.d.-stipendiat dth@coi.dk 20517343
Ditte Thøgersen
Ph.d.-stipendiat
dth@coi.dk 20517343 Ditte Thøgersen

Ditte begyndte sit ph.d.-projekt på COI den 1. august 2018 under overskriften Offentlig Innovation og Værdiskabelse. Projektet udarbejdes i samarbejde med Institut for Organisation på CBS. Målet med projektet er at iagttage offentligt ansattes kunstgreb når de deler, kopierer og implementerer innovationer gennem observationsstudier og interviews. Kommer fra en stilling som specialkonsulent i Forskning og Innovation på Københavns Universitet. Ditte voksede op i et bofællesskab i Rold Skov men mistede sit hjerte til storbyen.

Didde Jensen Didde Jensen

Didde Jensen

Studentermedhjælper dje@coi.dk 61813110
Didde Jensen
Studentermedhjælper
dje@coi.dk 61813110 Didde Jensen

Didde er i gang med at læse kandidat i erhvervsøkonomi og kommunikation på CBS. Hun har tidligere været med til at dele de gode historier om danske cykelløsninger hos Cyklistforbundet og Den Danske Cykelambassade. Didde er opvokset i det midtjyske og har grundet mange aftener på Crazy Daisy svært ved at høre musik uden at danse. Hos COI assisterer hun med research- og kommunikationsopgaver og griber, hvad der ellers bliver kastet i luften.