Ledige stillinger

Her kan du se ledige stillinger hos Center for Offentlig Innovation.

Centerleder til Center for offentlig innovation

Brænder du for at styrke innovation i den offentlige sektor? Og vil du stå i spidsen for eksekveringen af Center for Offentlig Innovations nye strategi?

Om stillingen

Center for Offentlig Innovation (COI) er et nationalt center, der understøtter øget kvalitet og effektivitet i hele den offentlige sektor gennem innovation.

Med aftalerne om den kommunale og regionale økonomi for 2020 blev regeringen, KL og Danske Regioner enige om en ny strategi for COI. Det er med afsæt i strategien, at du som centerleder skal bidrage til at styrke det offentlig-private samarbejde, således at den offentlige sektor bliver bedre til at inddrage den private sektors kompetencer, ressourcer og erfaringer, når opgaveløsningerne udvikles. Endvidere bliver det din opgave at understøtte bedre offentlig digital forvaltning, gennem større udbredelse og mere effektiv implementering af velafprøvede teknologiske løsninger og nye teknologier på tværs af den offentlige sektor.

COI søger at fremme innovation i den offentlige sektor gennem eksempelvis oplæg, netværk, udvikling af dialog- og evalueringsværktøjer samt inspirations- og informationsmateriale.

Der er nedsat en styregruppe for COI med repræsentanter for kommuner, regioner og stat, som udstikker den strategiske retning for centeret. Centerlederen refererer til styregruppen. Organisatorisk er centeret tilknyttet Digitaliseringsstyrelsen.

Om dig

Vores kommende centerleder har en relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau samt dokumenteret ledelseserfaring. Herudover skal du være god til at navigere mellem mange forskellige fagligheder og med en lang række interessenter.

Vi søger desuden en centerleder, der:

  • er en dygtig personaleleder og har medarbejdernes trivsel, performance og kompetenceudvikling i fokus
  • har solid erfaring fra den offentlige sektor
  • har politisk tæft, er samarbejdsorienteret og trives med at navigere i et mangfoldigt interessentlandskab
  • forstår hvordan det offentlige og private spiller sammen
  • har stort overblik, erfaring med at eksekvering af strategier og kan skabe resultater.

Om os

I Centeret arbejder vi hver dag tæt sammen med innovationsmedarbejdere og beslutningstagere i stat, regioner og kommuner.

Du får en arbejdsplads med udfordrende og spændende arbejdsopgaver og bliver leder for en gruppe af engagerede medarbejdere samtidig med, at du får en meget stor berøringsflade med mange i og omkring den offentlige sektor.

Centret fremmer en national gearing af den offentlige innovationsindsats. Det sker ved at indsamle, skabe og formidle viden om offentlig innovation og ved at hjælpe med at kapacitetsopbygge i de offentlige organisationer, fx hvad angår inddragelse af borgere og eksterne partnere, evaluering, spredning og forankring af innovative løsninger.

Hvis du er interesseret, kan du læse meget mere om Centret på www.coi.dk

Ansættelsesvilkår

Bevillingsperioden for COI løber frem til og med 2021. Stillingen er derfor tidsbegrænset og løber fra d. 1. januar 2020 til og med 31. december 2021.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Stillingen ønskes besat på åremål på overenskomstvilkår. Ansættelsesområdet afhænger af ansættelsesformen.

Flere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør i Digitaliseringsstyrelsen Rikke Zeberg på 20 84 01 94 / RIZ@digst.dk eller vicedirektør Marianne Sørensen på 21 78 16 32 / MAR@digst.dk. Har du spørgsmål til ansættelsesvilkårene, kan du kontakte HR partner Mette Cramer Vistisen på 41 78 21 46 eller MECVI@modst.dk.

Ansøgning

Hvis stillingen har din interesse, så tryk på 'Søg her'-knappen og send os din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest tirsdag d. 29. oktober.

Vi forventer at holde 1. samtaler i ultimo uge 45 / primo uge 46 og 2. samtaler i uge 47. Der indgår test som en del af rekrutteringsforløbet.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap opfordres til at søge stillingen.

SØG STILLINGEN (eksternt link) ►

---

COI behandler ikke uopfordrede ansøgninger, idet dog kandidatstuderende med forslag til forløb som universitetspraktikanter med fokus inden for COI's opgaver kan henvende sig på coi@coi.dk med henblik på en afprøvning af gensidig interesse.

Pia Gjellerup 61813101
Tilmeld nyhedsbrev
Få nyheder om COI og offentlig innovation direkte i din indbakke.