Se det interaktive kort: Her ligger de danske innovationsenheder

Publiceret 12-09-2019

Innovation sker adskillige steder i den offentlige sektor. Nu kan du se, hvor der bliver arbejdet med innovation på et interaktivt Danmarkskort – og selv finde frem til relevante innovationsenheder.

Danmarkskort over innovationsenheder

Foto: Klik på linket herunder, for at se det interaktive kort. Indtil videre er 63 innovationsenheder sat på COI's interaktive Danmarkskort. Kortet opdateres løbende, og vi håber på, at flere kommer til.

Af Didde Jensen

Hvor bliver der arbejdet med offentlig innovation i Danmark? 

Det kan du nu se på COI's interaktive Danmarkskort, der kortlægger offentlige innovationsenheder i staten, regioner og kommuner. 

Kortet er lavet ved hjælp af maskinlæring, hvor alle statslige, regionale og kommunale hjemmesider er gennemgået. 

Skal være nemt for det offentlige

Tanken bag det interaktive kort er, at det skal være nemt for offentlige (og private) arbejdspladser og medarbejdere at finde frem til relevante innovationsenheder og derigennem hente ny viden og inspiration til eget arbejde.

Samarbejde skaber nemlig værdi: Tal fra Innovationsbarometeret viser, at 79 procent af innovationerne bliver skabt i samarbejde med en eller flere aktører uden for organisationen. Samtidig fører innovation skabt i samarbejde oftere til højere kvalitet.

Det giver derfor god mening at række ud til innovationsenheder uden for egen organisation eller afdeling, når man skal udvikle nye tiltag og løsninger.

Se det interaktive Danmarkskort her og samtidig læs mere om kortet – eller dyk ned i det herunder:

View Offentlige innovationsenheder i DK in a full screen map

Tilmeld nyhedsbrev
Få nyheder om COI og offentlig innovation direkte i din indbakke.