Invitation: Kom til reception for innovationshåndbogen "NYT SAMMEN BEDRE"

Publiceret 26-09-2018

Kom og fejr samarbejde om offentlig innovation ved en gratis reception for den nye håndbog "NYT SAMMEN BEDRE". Mød også nogle af bogens helte. Tilmeld dig nu – COI og Dansk Psykologisk Forlag glæder sig til at se dig!

NYT SAMMEN BEDRE

Af Paul Sauer

NYT SAMMEN BEDRE er COI's nye håndbog om innovative samarbejder i den offentlige sektor.

Bogen er baseret på nye tal fra Innovationsbarometeret og viser, at samarbejde øger chancerne for at skabe værdi af innovative tiltag i den offentlige sektor.

Håndbogen er fyldt med ny viden, gode råd, brugbare værktøjer – og en masse eksempler fra hele landet på samarbejder, der fører til nye og bedre løsninger. Tæt ved 100 praktikere og eksperter i og omkring den offentlige sektor har bidraget.

Nogle af dem kan du møde, når vi inviterer til:

Reception onsdag den 10. oktober kl. 15-17. 


Arrangementet løber af stablen hos Realdania på Jarmers Plads i København, der vil være værter. Dagen byder på et glas bobler, hyggelig caféstemning og diskussioner på baggrund af oplæg fra bidragsydere til bogen.

Mød heltene fra bogen

Bl.a. Realdania, der i bogen giver gode råd til, hvordan man samarbejder med fonde om innovation. Og Ballerup og Egedal kommuner, der er to af ni kommuner i det tværsektorielle samarbejde 'Vi Samler Kræfterne'. Samarbejdet handler om at tilbyde kræftramte borgere støtte, træning og socialt samvær. Eksemplet er nævnt i bogen.

Bogen har gode råd og eksempler fra kommunale, regionale og statslige arbejdspladser af alle slags over hele landet – fra Brønderslev, Randers, Sønderborg, Odense, Holbæk og mange flere.

Vær med til at fejre samarbejdet og mød nogle af heltene i den nye håndbog:


Tid og sted

Onsdag den 10. oktober kl. 15.00 - 17.00

Realdania
Jarmers Pl. 2
1551 København K

 

Tilmelding

Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet, fordi pladsen er begrænset. Tilmelding senest mandag den 8. oktober til info@dpf.dk (Dansk Psykologisk Forlag). Skriv gerne, hvor mange I kommer.

 

Program

Kl. 15.00: Ankomst og velkomst v/ centerleder i COI Pia Gjellerup.

Kl. 15.10: Innovation i samarbejde med fonde v/ adm. direktør i Realdania Jesper Nygård. 

Kl. 15.25: Introduktion til bogens temaer v/ analysechef i COI Ole Bech Lykkebo.

Kl. 15.40-ca. 16.25: Mød nogle af bogens helte, når personer, der har bidraget med cases til bogen, fortæller om deres konkrete samarbejde:

- Sophie Hillbrandt Jansen, projektleder i rehabilitering i Ballerup Kommune, og Britt Rosendahl, leder af Hjemmepleje, Sundhed & træning i Egedal Kommune.
- Rune Holdt, chef for innovation og teknologi, Nyt Hospital Nordsjælland.
- Anne Bergvith Sørensen, chefkonsulent, Hjem til Alle alliancen.

Kl. 16.30: Vi drikker et glas sammen.

 

Læs mere eller forudbestil bogen på Dansk Psykologisk Forlags hjemmeside her: https://dpf.dk/produkt/bog/innovationsbarometeret-nyt-sammen-bedre.

Vi håber at se dig!