Video: Mette var i Innovationspraktik i Assens Kommune

Mette Toft Pedersen fra Holstebro Kommune var sidste år i Innovationspraktik i Assens Kommune. Se hendes video fra besøget her.

Mette Toft Pedersen

En unik mulighed for at finde inspiration og sparring. Sådan siger Mette Toft Pedersen, speciallærer i Socialafdelingen i Holstebro Kommune, som sidste år var i praktik i afdelingen for digitalisering og velfærdsteknologi i Assens Kommune.

Læs mere om COI's Innovationspraktik og se, hvordan du tilmelder dig her >

"Man får øjnene op for nye tilgange og arbejdsgange. Jeg vil helt sikkert anbefale andre at tage mod sådan et forløb også," siger Mette Toft Pedersen.

Hun bruger stadig indsigterne fra praktikopholdet i sit daglige arbejde. Se en video fra hendes besøg herunder:

QOpBUUlSrzA

OM COI'S INNOVATIONPRAKTIK

- Hvert år i uge 37 afholder Center for Offentlig Innovation Innovationspraktikken. Innovationspraktikken er skabt for at gøre det lettere for offentlige arbejdspladser, medarbejdere og ledere at lære af hinanden – på tværs af den offentlige sektor.

- Innovationspraktikken er et gratis tilbud. Man vælger frit, om man vil være vært for 1-3 praktikanter, eller om man selv vil rejse ud. Ledere og medarbejdere fra både kommunale, regionale og statslige arbejdspladser kan deltage.

- Erfaringerne viser, at både værter og praktikanter får et nyt og værdifuldt blik på egen opgaveløsning, og at praktikken giver konkret nytte på arbejdspladsen.

- Innovationspraktikken gennemføres i år fra den 10.-14. september 2018. Tilmeldingen lukker den 8. juni.

Læs mere om Innovationspraktikken her >

Se også Innovationspraktikkens Facebookside her >