Se video: Det får du ud af at være praktikvært i COI's Innovationspraktik

Mette Taarsted Soelberg var i 2017 praktikvært for en medarbejder fra socialpsykiatrien i Hedensted. Hun har fået nye perspektiver.

Mette Taarsted Soelberg

"Det gav os nogle helt nye perspektiver på de opgaver, vi løser – og selve måden, vi løser det på, og den tilgang, vi har, kunne praktikanten komme med nogle nye indspark til, fordi hun også sidder med fingrene helt nede i driften."

Sådan fortæller Mette Taarsted Soelberg, innovationskonsulent i Aarhus Kommune. Hun var i 2017 praktikvært for en praktikant fra socialpsykiatrien i Hedensted Kommune, og hun mener, at det er en god investering at være vært:

Læs mere om COI's Innovationspraktik og se, hvordan du tilmelder dig her >

"Jeg kan helt klart anbefale at være praktikvært til andre, fordi man får nogle helt friske øjne på sin hverdag og den trummerum, man sidder i til daglig. Derudover er det en helt anden, levende form for kompetenceudvikling, hvor man ikke sidder på en skolebænk," siger Mette Taarsted Soelberg.

Se en kort video om hendes praktikforløb herunder:

bF_1d9kGJls

OM COI'S INNOVATIONPRAKTIK

- Hvert år i uge 37 afholder Center for Offentlig Innovation Innovationspraktikken. Innovationspraktikken er skabt for at gøre det lettere for offentlige arbejdspladser, medarbejdere og ledere at lære af hinanden – på tværs af den offentlige sektor.

- Innovationspraktikken er et gratis tilbud. Man vælger frit, om man vil være vært for 1-3 praktikanter, eller om man selv vil rejse ud. Ledere og medarbejdere fra både kommunale, regionale og statslige arbejdspladser kan deltage.

- Erfaringerne viser, at både værter og praktikanter får et nyt og værdifuldt blik på egen opgaveløsning, og at praktikken giver konkret nytte på arbejdspladsen.

- Innovationspraktikken gennemføres i år fra den 10.-14. september 2018. Tilmeldingen lukker den 8. juni.

 

Se også: Det får du ud af at være praktikant i COI's Innovationspraktik.

Læs mere om Innovationspraktikken her >

Se også Innovationspraktikkens Facebookside her >