Se video: Det får du ud af at være praktikant i COI's Innovationspraktik

Anders Guldmann var sidste år i praktik hos DSB Digital Labs. Han blev bl.a. introduceret for nye værktøjer, han kan bruge på sin egen arbejdsplads.

Anders Guldmann

"De værktøjer og metoder, jeg blev introduceret for i mit praktikforløb, er også noget, som jeg nu gerne vil prøve at bruge mere aktivt i mit eget arbejde og på vores kontor."

Sådan siger Anders Guldmann, der arbejder som specialkonsulent i Digitaliseringsstyrelsen. Han var i 2017 tre dage i praktik hos DSB Digital Labs, og han opfordrer andre til også at være med i COI's Innovationspraktik:

Læs mere om COI's Innovationspraktik og se, hvordan du tilmelder dig her >

"Mit praktikforløb har været rigtig godt, og jeg vil også anbefale andre at tage i Innovationspraktik. Det giver indblik i de problemstillinger, som andre sidder med, og giver et godt indblik i andre virkeligheder end den, man selv sidder med til daglig," siger Anders Guldmann.

Se en kort video om hans praktikforløb øverst herunder:

ZcwqAqHkQUs

OM COI'S INNOVATIONPRAKTIK

- Hvert år i uge 37 afholder Center for Offentlig Innovation Innovationspraktikken. Innovationspraktikken er skabt for at gøre det lettere for offentlige arbejdspladser, medarbejdere og ledere at lære af hinanden – på tværs af den offentlige sektor.

- Innovationspraktikken er et gratis tilbud. Man vælger frit, om man vil være vært for 1-3 praktikanter, eller om man selv vil rejse ud. Ledere og medarbejdere fra både kommunale, regionale og statslige arbejdspladser kan deltage.

- Erfaringerne viser, at både værter og praktikanter får et nyt og værdifuldt blik på egen opgaveløsning, og at praktikken giver konkret nytte på arbejdspladsen.

- Innovationspraktikken gennemføres i år fra den 10.-14. september 2018. Tilmeldingen lukker den 8. juni.

 

Se også: Det får du ud af at være praktikvært i COI's Innovationspraktik

Læs mere om Innovationspraktikken her >

Se også Innovationspraktikkens Facebookside her >