Se video: Det får du ud af at være praktikant i COI's Innovationspraktik

Publiceret 06-03-2018

Anders Guldmann var sidste år i praktik hos DSB Digital Labs. Han blev bl.a. introduceret for nye værktøjer, han kan bruge på sin egen arbejdsplads.

Afspil video
ZcwqAqHkQUs

Af Paul Sauer

"De værktøjer og metoder, jeg blev introduceret for i mit praktikforløb, er også noget, som jeg nu gerne vil prøve at bruge mere aktivt i mit eget arbejde og på vores kontor."

Sådan siger Anders Guldmann, der arbejder som specialkonsulent i Digitaliseringsstyrelsen. Han var i 2017 tre dage i praktik hos DSB Digital Labs, og han opfordrer andre til også at være med i COI's Innovationspraktik:

Læs mere om COI's Innovationspraktik og se, hvordan du tilmelder dig her >

"Mit praktikforløb har været rigtig godt, og jeg vil også anbefale andre at tage i Innovationspraktik. Det giver indblik i de problemstillinger, som andre sidder med, og giver et godt indblik i andre virkeligheder end den, man selv sidder med til daglig," siger Anders Guldmann.

Se en kort video om hans praktikforløb øverst i artiklen.

Se også: Det får du ud af at være praktikvært i COI's Innovationspraktik

Læs mere om Innovationspraktikken her >

Se også Innovationspraktikkens Facebookside her >

OM COI'S INNOVATIONPRAKTIK

- Hvert år i uge 37 afholder Center for Offentlig Innovation Innovationspraktikken. Innovationspraktikken er skabt for at gøre det lettere for offentlige arbejdspladser, medarbejdere og ledere at lære af hinanden – på tværs af den offentlige sektor.

- Innovationspraktikken er et gratis tilbud. Man vælger frit, om man vil være vært for 1-3 praktikanter, eller om man selv vil rejse ud. Ledere og medarbejdere fra både kommunale, regionale og statslige arbejdspladser kan deltage.

- Erfaringerne viser, at både værter og praktikanter får et nyt og værdifuldt blik på egen opgaveløsning, og at praktikken giver konkret nytte på arbejdspladsen.

- Innovationspraktikken gennemføres i år fra den 10.-14. september 2018. Tilmeldingen lukker den 8. juni.