COI tegner og fortæller i ny video: Hvad er Innovationspraktikken?

Publiceret 02-03-2018

Tilmeldingen til årets Innovationspraktik åbnede 1. marts. Se en tegnevideo om Innovationspraktikken her.

Afspil video
KfWbgjOqRLo

Af Paul Sauer

Medarbejdere og ledere fra alle dele af den offentlige sektor kan lige nu tilmelde sig COI's Innovationspraktik – praktikordningen, som er skabt for at gøre det lettere at få faglig inspiration, nye relationer og værdifulde indblik i andres og eget arbejde.

Læs mere og tilmeld dig her >

For at gøre det lettere at forstå, hvad Innovationspraktikken handler om (og hvad den kan bruges til), har vi produceret en tegnevideo, der på lige under to minutter forklarer de vigtigste elementer.

Se videoen øverst i artiklen – stregen er lavet af innovationskonsulent i COI Niels Jakobsen, musikken er lavet af Scott Holmes.

Læs mere om Innovationspraktikken her >

Se også Innovationspraktikkens Facebookside her >

OM COI'S INNOVATIONPRAKTIK

- Hvert år i uge 37 afholder Center for Offentlig Innovation Innovationspraktikken. Innovationspraktikken er skabt for at gøre det lettere for offentlige arbejdspladser, medarbejdere og ledere at lære af hinanden – på tværs af den offentlige sektor.

- Innovationspraktikken er et gratis tilbud. Man vælger frit, om man vil være vært for 1-3 praktikanter, eller om man selv vil rejse ud. Ledere og medarbejdere fra både kommunale, regionale og statslige arbejdspladser kan deltage.

- Erfaringerne viser, at både værter og praktikanter får et nyt og værdifuldt blik på egen opgaveløsning, og at praktikken giver konkret nytte på arbejdspladsen.

- Innovationspraktikken gennemføres i år fra den 10.-14. september 2018. Tilmeldingen lukker den 8. juni.