11-01-2019

COI's nytårstale: Fremragende forudsætninger for at udvikle i 2019

Center for Offentlig Innovation ser frem mod året, der kommer. Og de forventninger, der præger det. Lad 2019 være et år, hvor vi får prøvet mere af, skriver centerleder Pia Gjellerup.
09-01-2019

3 gode råd til innovationspartnerskaber

De første erfaringer med den nye udbuds- og samarbejdsform 'innovationspartnerskab', hvor offentlige og private aktører udvikler nye løsninger i fællesskab, er blevet opsamlet. Se de vigtigste pointer her.
03-01-2019

Innovationsstafetten: "Der skal være rum til at prøve ting af og til at fejle"

Johannes Lundsfryd Jensen er borgmester i Middelfart Kommune og forfatter til bogen 'Rodskud'. Han er den næste deltager i COI's Innovationsstafet.
20-12-2018

Pia Gjellerup: En jule(op)sang fra COI

COI ønsker glædelig jul og et godt nytår – og takker for de mange gode samarbejder gennem 2018. Samtidig ser vi frem mod året, der kommer.
13-12-2018

Download gevinstrealiseringsspillet fra Københavs Kommune her

Download 'gevinstrealiseringgspillet' her, som Innovationshuset i Københavns Kommune og en række forvaltninger har udviklet, og som hjælper dig med at gennemskue effekterne af dine projekter.
12-12-2018

8 myter om den offentlige sektor

Myterne om den offentlige sektor er mange. Det samme er myterne om innovationen i den offentlige sektor. Center for Offentlig Innovation faktatjekker de mest sejlivede.
10-12-2018

Skybrud + bytræer + partnerskab = vandtæt løsning

Frederiksberg Kommune har som en af de første kommuner brugt den nye udbudsform 'innovationspartnerskab', hvor offentlige og private arbejdspladser udvikler nye løsninger i fællesskab. Resultatet er unikke måder at håndtere den stigende mængde regnvand.
29-11-2018

Christian Bason: Derfor skal vi sprede offentlig innovation

Administrerende direktør for Dansk Design Center Christian Bason fortæller, hvorfor det er vigtigt at sprede innovation i den offentlige sektor.
29-11-2018

Jacob Torfing: Derfor skal vi sprede offentlig innovation

Professor Jacob Torfing fra Roskilde Universitet fortæller, hvorfor det er vigtigt at sprede innovation i den offentlige sektor.
28-11-2018

Udviklingschef: Vi skal blive bedre til videntagning – ikke bare videndeling

Vi skal blive langt bedre til at videntage – og ikke bare videndele, mener Karen Ingerslev, chef for udvikling i Region Midtjylland. Hun efterlyser en større åbenhed for at bruge andres viden frem for at opfinde selv.
Tilmeld nyhedsbrev
Få nyheder om COI og offentlig innovation direkte i din indbakke.