15-11-2018

Innovationsstafetten: "Det er både givende og frustrerende"

Thit Juul Madsen er direktør for designklyngen D2i – Design to innovate. Hun er den næste deltager i COI's Innovationsstafet.
08-11-2018

Sådan samskaber politiet sig til sikkerhed og tryghed

Siden 2014 har politiet brugt co-creation-metoder til at løse særligt komplekse trygheds- og kriminalitetsudfordringer. Politiets co-creationspecialist giver tre gode råd til selv at komme igang.
07-11-2018

Faxe Kommune fik tre praktikanter på besøg: "Det var helt genialt at deltage"

Faxe Kommune deltog i årets Innovationspraktik og fik praktikanter fra tre forskellige offentlige arbejdspladser på besøg. Det kom der mange gevinster ud af.
06-11-2018

Den offentlige sektor er innovativ og skaber værdi – også i Sverige!

Det første svenske Innovationsbarometer er netop blevet offentliggjort. Tallene viser, hvor meget den svenske og den danske offentlige sektor ligner hinanden – og hvor vi er forskellige.
17-10-2018

Ny statistik: Borgere og frivillige spiller nøglerolle i at forny den offentlige sektor

66 procent af alle offentlige innovationer bliver skabt i samarbejde med borgere eller frivillige foreninger, viser en ny måling fra Center for Offentlig Innovation. Det er godt for kvaliteten og demokratiet.
15-10-2018

Video: Borgere og frivillige foreninger giver tidligere øvelsesterræn nyt liv

I Randers har et tæt partnerskab mellem boligorganisation, kommune, produktionshøjskole og Naturstyrelsen udviklet et udsat naturområde og løftet et nærtliggende boligområde. Det har skabt helt nyt liv.
12-10-2018

Nye tal: Private virksomheder hjælper med at skabe hver tredje nye løsning i det offentlige

30 procent af alle offentlige innovationer bliver skabt i samspil med private virksomheder, viser en ny måling fra Center for Offentlig Innovation. Det er godt nyt for effektiviteten, kvaliteten og borgerinddragelsen.
10-10-2018

Nye tal: Offentlige arbejdspladser samarbejder på livet løs om nye løsninger

Næsten fire ud af fem offentlige innovationer sker i samarbejde med en eller flere aktører uden for egen arbejdsplads, viser nye tal fra Center for Offentlig Innovation. Det dræber myten om en offentlig sektor, der lukker sig om sig selv. Positivt, mener innovationsminister.
10-10-2018

Video: Virksomheder og kommune udvikler fremtidens skoletoilet

I Vesthimmerlands Kommune er en folkeskole og to virksomheder gået sammen om at skabe en helt ny type skoletoiletter. Det har forbedret trygheden og hygiejnen markant.
10-10-2018

Vil du være med? Vis flaget og del dit samarbejde: #nytsammenbedre

Offentlige arbejdspladser i hele landet samarbejder om at skabe nyt og bedre. Vil du også fejre dit samarbejde og din samarbejdspartner?
Tilmeld nyhedsbrev
Få nyheder om COI og offentlig innovation direkte i din indbakke.