09-07-2019

37 offentlige innovationer kan vinde NYT SAMMEN BEDRE-prisen – her er de

Juryen er nu i fuld gang med at udvælge de tre nominerede og vinderen af den nye nationale innovationspris. Få overblikket her – og husk at tilmelde dig Innovationsdagen den 5. september!
03-07-2019

Her er 3 ting, du skal vide om økonomi

Økonomi spiller en stor rolle i arbejdet med offentlig innovation. Men hvordan, hvornår og hvor meget – og hvad kan du bruge det til?
03-07-2019

SOSU-skole uddanner fremtidens ansatte i hverdagsinnovation og eksperimenter

Randers Social- og Sundhedsskole har vedtaget et innovationsmanifest, samarbejder med praksis og vil uddanne fremtidens innovative velfærdsmedarbejdere. Nødvendigt, siger udviklingschef.
03-07-2019

KL har lavet en Innovations- og Teknologienhed

Den nye enhed skal bl.a. understøtte hurtigere udbredelse af modne og relevante teknologier i kommunerne og styrke samarbejdet mellem kommunerne om at afprøve nye teknologier.
02-07-2019

I Esbjerg Kommune har man en digitaliseringspolitik – ikke kun en strategi

Politikere og direktion i Esbjerg Kommune har godkendt en digitaliseringspolitik, der skaber rammerne for den digitale udvikling. Bl.a. skal alle projekter trykprøves i forhold til fem strategiske temaer.
28-06-2019

4 ting vi tog med fra Folkemødet – og én ting, vi savnede

For sjette år i træk var COI en del af Folkemødet, der løb af stablen den 13.-16. juni. Se hvad vi tog med os fra Bornholm her – og hvad vi savnede.
21-06-2019

Innovationsstafetten: "Vi er nødt til at tænke anderledes for at løse udfordringerne"

Anette Schjødt Thorsen er konsulent og projektudvikler hos Kids in Community. Hun er den næste deltager i COI's Innovationsstafet.
17-06-2019

49 offentlige innovationer er indstillet til ny national innovationspris

Offentlige arbejdspladser fra hele landet har indstillet innovationer til den nye nationale innovationspris NYT SAMMEN BEDRE-prisen. Overvældende med den store interesse, siger chefkonsulent i COI Lene Krogh Jeppesen.
13-06-2019

COI er på Folkemødet: Her hejser vi flaget

COI deltager endnu engang i Folkemødet, der løber af stablen i Allinge på Bornholm den 13.-16. juni.
12-06-2019

Mød COI's to nye kolleger: "Jeg glæder mig til at sætte erfaringer i spil på nye måder"

Julie Munk og Charlotte Niss er nye konsulenter i COI. De skal blandt andet arbejde med centerets to nye strategiske udviklingsfelter.
Tilmeld nyhedsbrev
Få nyheder om COI og offentlig innovation direkte i din indbakke.