Tilmeld dig Innovationsdagen 2020

Innovationsdagen 2020

Vær med, når COI endnu engang afholder Innovationsdagen – en formiddag, hvor vi sammen bliver klogere, etablerer netværk på tværs af offentlige innovatører og får inspiration til vores innovationsarbejde.

I år foregår Innovationsdagen digitalt tirsdag den 6. oktober kl. 9.00-12.00.

Du kan blandt andet opleve:

  • Inspirationssamtaler: Hør fra ledende innovationsaktører, der sætter retning for mere radikalt innovationsarbejde – hør fx en kommunal og regional topleder om deres strategi, tilgang og vision for at igangsætte innovationsgreb, der tager fat i behovet for systemforandringer, og om Vinnova, den svenske innovationsmyndighed, der i stigende grad arbejder mission-oriented.
  • Temasessioner: (Gen)besøg en af de fire nominerede til NYT SAMMEN BEDRE-prisen, der blev uddelt til Innovationsdagen i 2019. Hvad er der sket med innovationen det seneste år? Hvilke næste skridt og udfordringer står innovationen nu overfor? Mød innovatørerne bag og stil selv afklarende spørgsmål.
  • Løsningsgalleri: Få en smagsprøve på én af otte delingsklare løsninger. Smagsprøven kan både indtages som nysgerrig 'smager' på de konkrete innovationer – men kan også være det første skridt i at vurdere om en af løsningerne er relevant for din arbejdsplads.

Tilmeldingen til Innovationsdagen 2020 er lukket

Hvad ellers?

Innovationsdagen er gratis at deltage i, og ud over spændende oplæg og debatter skal dagen skabe netværk og fællesskab på tværs af de offentlige innovatører.

Derudover får du inspiration til dit innovationsarbejde og et indblik i processen frem mod uddelingen af de nationale innovationspriser NYT SAMMEN BEDRE-prisen og Publikumsprisen i foråret 2021.

Billedbånd fra Innovationsdagen

Det praktiske

Hvornår: Innovationsdagen afholdes den 6. oktober kl. 9.00-12.00 på platformen Zoom. (OBS: tilmeldingsfrist den 2. oktober.)

Målgruppe: Innovationsdagen er ikke kun for innovationskonsulenter og innovationschefer  den er relevant for alle konsulenter og ledere, der arbejder med offentlig innovation i både kommune, regioner og stat.

Tilmeldingen til Innovationsdagen 2020 er lukket

Skiller

Materialer

Her kan du downloade materialer til Innovationsdagen 2020:

skiller

Husk at vælge en temasession:

Når du tilmelder dig Innovationsdagen, vælger du samtidig en temasession med én af sidste års fire nominerede til NYT SAMMEN BEDRE-prisen. Se de fire nominerede herunder:

Tilbage Til Skole

Tilbage Til Skole: Skolen er en fundamental platform for børn og unge i deres liv, og et godt og afsluttet skoleforløb er væsentligt for deres fremtidige muligheder. Med Tilbage Til Skole er det lykkedes at få 89 procent af de involverede børn og unge med massivt skolefravær grundet psykiske udfordringer tilbage til stabil skolegang, samtidig med at familien er kommet på ret køl.

Hør podcast om Tilbage Til Skole | Læs mere om Tilbage Til Skole

Datademokrati

DatademokratiPå bibliotekerne i Aarhus Kommune har man med Datademokrati taget fat på at ruste samfundet til demokratiske debatter om ny teknologi. Datademokrati søger at udvikle og teste forskellige måder at være i dialog med borgerne og skolebørn om, hvilken betydning væksten i data og udviklingen af kunstig intelligens har i og for vores lokalsamfund.

Hør podcast om Datademokrati | Læs mere om Datademokrati

Fremtidsværktstedet

Furesø FremtidsværkstedFuresø Kommune har skabt Fremtidsværkstedet – et fysisk sted, men også et mindset, hvor børn og unge kan være medskabere af deres egen fremtid, erhverve sig fremtidens kompetencer og få mulighed for livslang læring. Eleverne får lov at arbejde virkelighedsnært og kommer tæt på forskellige erhvervsområder.

Hør podcast om Fremtidsværkstedet | Læs mere om Fremtidsværkstedet

Beslutningshjælper

Fælles beslutningstagningFælles Beslutningstagning handler om at skabe et bedre samarbejde mellem patient og kliniker, når der skal træffes beslutninger om udredning, behandling og opfølgning. Dette gøres gennem en struktureret samtale, hvor BESLUTNINGSHJÆLPEREN bruges som redskab. Med brug af værktøjet støttes dialogen mellem kliniker og patient.

Hør podcast om Fælles beslutningstagning | Læs mere om Fælles beslutningstagning

Tilmeldingen til Innovationsdagen 2020 er lukket