Kom i Innovationspraktik

Få hjælp til at lære noget nyt af hinanden i Innovationspraktik.

COI har udviklet Innovationspraktikken for at gøre det lettere for offentlige arbejdspladser, medarbejdere og ledere at lære af hinanden – på kryds og tværs i den offentlige sektor.

Praktikken skaber personlige møder og nye relationer og måske opdager I undervejs nye og bedre måder at løse jeres opgaver på. Eller måske har du lyst til at lære af nogen i den private sektor?

Hvad er Innovationspraktikken?

Innovationspraktikken er en ny og anderledes mulighed for at udveksle erfaringer mellem offentlige arbejdspladser. Erfaringer og indsigter, som kan føre til, at du opdager nye og bedre måder at løse dine opgaver på.

Innovationspraktikken blev skabt i 2015, og offentlige arbejdspladser over hele landet har deltaget. Innovationspraktikken er efterspørgselsbaseret – hvis du har lyst til at komme i praktik eller have en innovationspraktikant på besøg, så kontakt os.

Hvordan kan du bruge COI?

Du kan bruge COI til at skabe et godt praktikophold:

  • COI kan hjælpe dig med at etablere kontakt til den arbejdsplads, du har som drømmerejsemål, med at sende medarbejdere afsted eller med at åbne din arbejdsplads for praktikanter udefra.
  • COI kan hjælpe jer med alt det praktiske, hvis I bliver enige om at mødes, så I får det bedst mulige udbytte af Innovationspraktikken, både før under og efter. Find også inspiration og gode råd i Praktikguiden

Virker Innovationspraktikken?

  • 3 ud af 4 værter og praktikanter fortæller, at de har haft konkret nytte af praktikopholdet, bl.a. i form af kendskab til nye løsninger og inspiration til at justere egne måder at arbejde på.
  • Flere end 9 af 10 anbefaler Innovationspraktikken til andre.
  • 2 ud af 3 har været i kontakt med hinanden efter praktikopholdet. Innovationspraktikken skaber med andre ord nye, værdifulde og varige relationer.

Jeg vil i INNOVATIONSPRAKTIK