Kom i Innovationspraktik

Få hjælp til at lære noget nyt af hinanden i Innovationspraktik.

COI har udviklet Innovationspraktikken for at gøre det lettere for offentlige arbejdspladser, medarbejdere og ledere at lære af hinanden – på kryds og tværs i den offentlige sektor.

Hvordan kan du bruge COI?

Praktikken skaber personlige møder og nye relationer og måske opdager I undervejs nye og bedre måder at løse jeres opgaver på. Eller måske har du lyst til at lære af nogen i den private sektor?

  • COI kan hjælpe dig med at etablere kontakt til den arbejdsplads, du har som drømmerejsemål, med at sende medarbejdere afsted eller med at åbne din arbejdsplads for praktikanter udefra.
  • COI kan hjælpe jer med alt det praktiske, hvis I bliver enige om at mødes, så I får det bedst mulige udbytte af Innovationspraktikken, både før under og efter. Find også inspiration og gode råd i Praktikguiden
https://player.skyfish.com/?v=https://video.skyfish.com/69e586b6-0468-423d-ab3b-fb8121082914/hls/prod_349938-49155880.m3u8&media=49155880

Virker Innovationspraktikken?

  • 3 ud af 4 værter og praktikanter fortæller, at de har haft konkret nytte af praktikopholdet, bl.a. i form af kendskab til nye løsninger og inspiration til at justere egne måder at arbejde på.
  • Flere end 9 af 10 anbefaler Innovationspraktikken til andre.
  • 2 ud af 3 har været i kontakt med hinanden efter praktikopholdet. Innovationspraktikken skaber med andre ord nye, værdifulde og varige relationer.