Deltag i Innovationspraktik

Vær med i Innovationspraktik og lær noget nyt om dit eget og andres arbejde.

Innovationspraktik

Innovationspraktikken gør det lettere for offentlige arbejdspladser, medarbejdere og ledere at lære af hinanden – på kryds og tværs af den offentlige sektor.

Gennem ordningen tilbydes din arbejdsplads som praktikvært at få et spændende besøg, der giver nyt perspektiv på egne opgaver. Eller du kan selv komme i praktik på en anden arbejdsplads.

På den måde skabes personlige møder og nye relationer, så gode løsninger hurtigere udveksles. Derfor er der værdi at hente – uanset om du er vært eller selv rejser ud. 

Skaber brugbare resultater

Praktikken skaber brugbare resultater for de, der deltager:

➨ 3 ud af 4 værter og praktikanter fortæller i efterfølgende evalueringer, at de har haft konkret nytte af praktikopholdet, bl.a. i form af kendskab til nye løsninger og inspiration til at justere egne måder at arbejde på.

➨ Flere end 9 af 10 anbefaler Innovationspraktikken til andre.

➨ 2 ud af 3 har været i kontakt med hinanden efter praktikopholdet. Innovationspraktikken
skaber altså nye, værdifulde relationer.

Afspil video
aQIoKenUe7M

Se innovationskonsulent Niels Jakobsen fortælle om Innovationspraktikken.

Læs mere om alt det praktiske omkring praktikken herunder:

Hvordan fungerer det?

Praktikværterne kan ønske sig besøg af 1-3 praktikanter, og du kan som praktikant tage af sted alene eller sammen med en kollega. Både værter og praktikanter kan ønske, hvor lang tid besøget skal vare. De fleste praktikophold varer 2-5 dage.

Vil du gerne i praktik hos en anden offentlige arbejdsplads eller i en privat virksomhed, eller vil du gerne være vært for praktikanter fra offentlige arbejdspladser? Så giv os besked, og vil vi gøre vores bedste for at få dig godt på vej.

Jeg vil gerne være med i INNOVATIONSPRAKTIKken SOM VÆRT ELLER PRAKTIKANT >